THE OFFICIAL AIN FC SITECHAT ROOM AinFanClub~Rules Semasa Di Chat Room Ain FC~R1
-No profanity language dan bahasa kesat


R2-Sebarang bentuk hasutan, kutukan terhadap mana-mana individu TIDAK dibenarkan

R3-Anda dilarang menyatakan rasa tidak puas hati anda dalam chat room ini. Sila gunakan saluran yang betul dgn menghantar email kpd ADMIN (Ikon Oren) atau MODERATOR (Ikon Putih) sekiranya ada sebarang aduan. Menyuarakan rasa x puas hati anda di dalam chat room tidak akan mendatangkan sebarang faedah dan dianggap sebagai satu bentuk hasutan kerana boleh mempengaruhi chatters lain.

R4-Anda tidak boleh menggunakan Nama nadiaben (Ikon Oren) atau Gambar ain dalam chat room tanpa sebarang kebenaran daripada Moderator (Ikon Putih)

R5-Sebarang bentuk ugutan (walaupun dlm bentuk gurauan) terhadap individu tertentu juga tidak dibenarkan

R6-Sekiranya chatter tidak berpuas hati dgn individu2 tertentu,sila private ADMIN or MODERATOR bertugas.Elakkan mengunakan medium chat room utk tujuan tersebut kerana ianya terbuka kpd org lain dan boleh menyebabkan perselisihan faham.

R7-MODERATOR diberi kuasa penuh oleh ADMIN untuk mengambil tindakan. Sekiranya chatters ada sebarang aduan berkenaan MODERATOR terbabit PM ADMIN BERTUGAS

R8-MODERATOR (Ikon Putih) berhak membuat keputusan bg pihak ADMIN semasa ketiadaan mereka dan chatters boleh juga merujuk kepada MODERATOR semasa ketiadaan ADMIN (Ikon Oren)

R9- Chatters dibenarkan mempromosi website lain atau kelab lain dengan kebenaran dari ADMIN. Website yang dibenarkan tanpa kebenaran ialah murai.com.my, radio utama era, hotfm, suria, xfresh, hitz fm & siaran radio lain.

Ini adalah kerana link yang tidakdiketahui, ada kemungkinan akan mengakibatkan gangguan kepada sistem Chat Room ini.

R10- Epalocians tidak dibenarkan untuk private message Ain semasa Ain online. Ini bagi memastikan layanan sama rata kepada semua Epalocians semasa chatting bersama Ain.

R11- Anda tidak dibenarkan meletakkan Chat Room ini di dalam web/blog/ms/fs peribadi anda.

R12- Sesiapa Yang gagal mematuhi garis panduan diatas akan diambil tindakan oleh pihak yang dilantik tanpa sebarang amaran atau notis.TQ